Защо да предпочете подаръчен комплект пред отделен парфюм?

visibility 35 Views list In:

Ако изпитвате трудност при избирането на подарък и се колебаете между парфюм или подаръчен комплект, тази статия ще ви даде някои насоки.

Ако изпитвате трудност при избирането на подарък и се колебаете между парфюм или подаръчен комплект, тази статия ще ви даде някои насоки. 

 

Закупуването на подаръци, било то по случай Коледа, рожден ден или друг повод, може да се окаже стресиращо, особено когато по-голямата част от хората си имат всичко. Покрай големи празници винаги има по-голямо търсене и предлагане на всякакви подаръци, с които да изненадаме близките си. Особено в настоящата ситуация имаме нужда от бързи и надеждни източници, които да ни предоставят мечтания подарък. В условия на пандемия излизаме само за стоки от първа необходимост и в повечето случаи местата, от които обикновено пазаруваме за някой повод, са затворени.

 

Ето тук на помощ идваме ние от Bellamia с решението, което ви трябва. В нашия онлайн магазин ще намерите маркови висококачествени парфюми на разумни цени. Освен горепосочените случаи, можем да се озовем в ситуации,в които има голямо предлагане на определени продукти, а цените варират в широки граници. 

 

Ето защо трябва да бъдете съобразителни и практични, а закупуването на комплекти в повечето случаи е по-разумното финансово решение. Такъв е случаят с козметичните подаръчни комплекти, които биха могли да прибавят повече добавена стойност, отколкото само един парфюм. Парфюмът е продукт, който винаги ще ни влезе в приложение, а не просто да стои в някой шкаф. А закупуването на висококачествени козметични продукти е наистина прекрасен  подарък.

 

Финансова стойност

 

Може би това е най-голямата разлика между двата избора, а тя най-вече се отразява до голяма степен на джоба ни. Главната идея на подаръчните комплекти е потребителя да получи два или повече продукта в една опаковка. В повечето случаи цената на комбиниран продукт е значително по-ниска. 

 

Ето един пример от нашия онлайн магазини за парфюми и козметика. Един от най-харесваните и продавани мъжки парфюми, Versace Pour Homme е на цена от 57лв. за 50 мл. Ако вземете решение, обаче да купите вместо единична бройка, цял комплект с балсам за след бръснене и душ гел, то цената ще стане 69.92 лв. Ето, че сега получавате още два високачествени продукти, а разликата в двата избора е приблизително 13 лв.

 

Съчетанията между продуктите варират, а в повечето случаи парфюмът е главния артикул. Освен него получавате някои от следните продукти: душ гел, дезодорант, балсам за след бръснене или лосион за тяло.

 

Колкото повече, толкова повече

 

Известната реплика на Мечо Пух напълно олицетворява описанието на подаръчния комплект - по-добра цена и по-голямото количество продукти, които се взаимно се допълват. Закупувайки комплекта вие получавате продукти, които са внимателно подбрани, така че парфюма и козметиката към него да бъдат естествения му завършек. А, ако имате и спрей можете да напръскате завивките си и да спите в море от парфюмни композиции.

 

Избягване на фалшиви продукти

 

Фалшивите парфюми все по-често могат да се намерят на пазара, макар че в реномираните магазини е почти невъзможно да намерите такива. Пазарувайки единични парфюми от недоказани онлайн магазини, възможността да получите фалшификат е значително голям.

 

Ето защо, за да сте сигурни в избора си ви препоръчваме да се поинтересувате за отзиви, визуално оформление и достатъчно информация, в това число влизат: контакти, общи условия, бързо и качествено обслужване и ясно зададени условия за доставка.


Можете да намерите контактите ни в отделно обособена страница, където при необходимост да ни пишете лично съобщение или да ни се обадите. А за да бъдем още по-тренди, разгледайте нашата Фейсбук страница, където често правим игри. Не забравяйте и да прочетете и отзивите от нашите клиенти.


За да се изработи добър фалшификат на подаръчен комплект, освен направата на фалшив парфюм е необходимо да се изработят другите артикули, както и опаковката. Ако помислим логически, цялата тази работа намалява интереса на фалшификаторите към изработката на комплекта.

 

В заключение ще кажем, че при закупуването на подаръчен комплект получавате повече продукти на по-достъпна цена. Освен, че получавате повече, в момента можете да се възползвате от 8% намаление на всички продукти, а сумата, равняваща се на отстъпката ние даряваме за борба с COVID-19. И като допълнителен бонус, Ви напомняме, че в подаръчните комплекти е почти невъзможно да намерите фалшив продукт, което вдига още повече стойността, която ще получите, спирайки се на този избор.

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември